VGF's TeamGym sejrede til Jysk Mesterskab 2015


Åbent Jysk Mesterskab 2015 for konkurrence hold i spring og rytme.

6 hold fra Viborgs Team Gym afdeling deltog i weekenden i holdkonkurrencen Åbent Jysk Mesterskab for spring og rytme i Vejlby Risskov.

Gymnasterne skulle konkurrere på spring på bane, spring på minitrampolin og en rytmeserie. Holdene var udfra sidste års resultater inddelt i divisioner med cirka 8 hold i hver division.

Jyllands stærkeste hold var repræsenteret, og i juniorrækken deltog nogle af Danmarks stærkeste hold fra Sjælland og Fyn.
Da det var første gang i år, at holdene skulle dyste mod hinanden efter at have brugt vinteren til at træne intenst var spændingen stor.

VGF's 3.hold for minipiger deltog i 3. division, og de kunne tage hjem med en sølvmedalje om halsen.
Om lørdagen var det VGF’s mikropigers tur til at levere en flot indsats. De små gymnaster fra VGF vandt 1. division og blev således Jyske Mestre for mikro pige divisionen.

VGF’s  1. og 2. holds minipiger var begge med i konkurrencen for minipiger i 1. division. VGF’s 1. hold for minipiger blev Jyske Mestre og VGF’s 2. hold fik en flot 4. plads i denne division.

Om søndagen var VGF’s 1. hold for juniorpiger i konkurrence. Det var på forhånd kendt, at kampen om det eftertragtede metal skulle blive svær, da VGF’s gymnaster var oppe imod nogle stærke hold fra Sjælland og Fyn, som VGF tidligere havde haft problemer med at slå.

Som forventet løb Bolbrogymnasterne af med guldet, og Herlufsholm fik sølv. Selvom konkurrencen var tæt blandt de øvrige 6 hold i puljen så endte det med at VGF’s junior piger en rigtig flot 3. plads. VGF’s junior gymnaster blev således det bedst placerede jyske hold i juniorpige rækken.

Åbent Jysk Mesterskab har i år været en stor succes for Team Gym Viborg, og gymnasterne har endnu engang bevist at VGF’s gymnastik hold hører til i toppen indenfor denne sportsgren.

 

Domainbox ApS

Websiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og valg samt til brug for statistik. Klikker du videre, accepterer du vores brug af cookies. Se mere >>