Medaljehøst til VGF ved Nordjyske Mesterskaber 2015


VGF's Teamgym-afdeling deltog i weekenden i Nordjyske Mesterskaber i Sæby. Foreningen var repræsenteret med et U8 drengehold, to mikropige hold, tre minipige hold og et juniorpige hold.

De første VGF-gymnaster på gulvet var Viborgs U8 drengehold, og holdet sluttede på en 1. plads med hele 25,9 point.

VGF’s  1. holds mikropiger var igen i skarp duel med Springteam Sæby om sejren, som de var det til Jyske Mesterskaber også. Denne gang, var det dog Springteam Sæby der løb med guldet, og VGF's piger sikrede sig sølvmedaljen i 1. division. 2. holdets mikropiger havde forbedret rytmeserien markant fra sidste konkurrence, og det hårde arbejde med serien bar frugt. Holdet sluttede på en 7. plads, også i 1. division.

VGF’s 3. holds minipige deltog i 2. division. Selvom VGF’s minigymnaster præsterede nogle af divisionens flotteste resultater på spring på bane og spring på trampet, levede 3. holdets rytmeserie ikke helt op til forventningerne, og VGF’s  3. hold måtte tage sig til takke med en 7. plads i divisionen.

Både VGF’s 1. og 2. minipigehold deltog i 1. division. Viborgs 1. hold for minipiger leverede en af dagens meste overbevisende præstationer, hvilket blev belønnet med en flot guldmedalje.

Som forventet fik Viborg minipige 2. hold ikke mulighed for at sikre sig en medalje i 1. division, da holdet var oppe imod mange af de andre klubbers 1. hold, men VGF’s minipige 2. hold leverede en rigtig flot præstation, som blev belønnet med 41,13 point, og en 6. plads i 1. division.

Herefter var det Viborgs junior piger tur til at give den gas i de tre de discipliner i 1. division for juniorpiger. Konkurrenterne fra Teamgym Århus gav Viborg gymnasterne kamp til stregen, men VGF’s juniorpiger trak det længste strå, da de leverede divisionens klart bedste præstation ved spring på trampet.  VGF’s juniorpiger kunne herefter tage hjem med en velfortjent guldmedalje om halsen.

Alt i alt blev det en stor dag for VGF’s gymnaster med masser af flot gymnastik, og en dag fyldt til bristepunktet med mange spændende øjeblikke.
VGF’s Teamgym beviste endnu en gang, at holdene hører til i toppen af dansk konkurrencegymnastik.

 

Domainbox ApS

Websiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og valg samt til brug for statistik. Klikker du videre, accepterer du vores brug af cookies. Se mere >>